BOŽIĆNA RADIONICA LAVIĆA S RODITELJIMA

Objavljeno : 13. pro 2022.

BOŽIĆNA RADIONICA LAVIĆA S RODITELJIMA

U dogovoru s roditeljima odlučili smo se za Božićnu radionicu. Na radionici su nam se pridružili mame, tate i djeca. Tako da je svatko imao svoj zadatak. Mame su lijepile i vezale kartonske kolute koje su kasnije pošpricale zelenim sprejom kako bi od toga napravile božićno drvce. Tate su zajedničkim snagama, a u sklopu našeg projekta Kotači, na drvenu ploču pričvrstili nekoliko kotača raznih veličina i oblika. Ova ploča izazvala je veliki interes kod Lavića, pa im tako kotači služe i kao vozilo, odnosno kao volan gdje jedan upravlja njime, a ostatak djece se vozi. A naši Lavići od slanog tijesta izrađivali su svojim ručicama ukrase za bor. Svojim prstićima modelirali su, mijesili tijesto te pomoću kalupa otiskivali razne božićne motive. U ovoj aktivnosti pomogle su im i mame, pa je i taj zadatak bilo ljepše napraviti.
Lavići su sljedeći dan imali priliku ukrasiti božićno drvce svojim ukrasima, ali i umotati poklone u ukrasni papir i staviti ga ispod drvca. Zaista su se svi potrudili te se svačiji trud mogao vidjeti na radovima.
Još jednom se zahvaljujemo svim roditeljima koji su se odazvali na našu zajedničku božićnu radionicu te još jednom pokazali da su spremni na uspješnu suradnju. Veselimo se svemu što slijedi!

Odgojiteljice: Iva i Marina

 

Skip to content