DRUŠTVENO I DRUŠTVENO ZABAVNE AKTIVNOSTI U SKUPINI CVJETIĆI

Objavljeno : 31. lis 2018.

DRUŠTVENO I DRUŠTVENO ZABAVNE AKTIVNOSTI U SKUPINI CVJETIĆI

Listopad u skupini „Cvjetići“  obilježilo je mnoštvo događanja, aktivnosti i posjeta, pa smo tako posjetili Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Mali princ“.  U Udruzi su nas lijepo dočekali , te smo sudjelovali u njihovom projektu GRAĐANSKA AKCIJA „ZAJEDNO ZA LJEPŠE SUTRA“. Razgovarali smo kako sačuvati okoliš i naše okruženje, te njihovom projektu doprinijeli tako što smo crtali letke koje ću članovi Udruge dijeliti građanima našeg grada.

Povodom Dana Kruha prošetali smo se do pekare, te se počastili raznovrsnim ukusnim pecivima,  s tetom prodavačicom razgovarali smo o tome kako nastaje kruh, te koliko vrsta peciva imaju u svojoj pekari, brojka nas je ugodno iznenadila, te smo neka od njih i probala.

Sunčane dane u Listopadu iskoristili smo i za šetnje ulicama grada, tako smo promatrali promjene u prirodi koje nam je donijela jesen. Pa tako nas je jedna šetnja dovela i do Hrvatske Sahare i naših deva, prilikom dana jabuka, deve smo počastili s jabukama.

U petak 26.listopada, uputili smo se u dom kulture gdje smo pogledali predstavu “Potraga za srećom”, predstava nam se jako svidjela, te smo na kraju i zaplesali s glumcima.

Zadnji vikend u listopadu sudjelovali smo i na” Zlatnoj jeseni”, bili smo veliki, hrabri te pomogli  našem vrtiću da sakupi što više dobrovoljnog priloga za kupnju slikovnica. Naši roditelji su ispekli fine kolače od bundeva, a mi smo s našim odgojiteljicama dežurali na štandu i uvjeravali se da sve teče po planu.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli u realizaciji navedenih aktivnosti!

Vaši   i odgojiteljice Ivana  i Diana

 

Skip to content