MRAVIĆI U INTERPRETACIJSKOM CENTRU

Objavljeno : 31. svi 2023.

MRAVIĆI U INTERPRETACIJSKOM CENTRU

 

Početkom mjeseca svibnja odgojna skupina Limači i Mravići su posjetili „Interpretacijski centar“ i dvoranu Strukovne škole povodom dana otvorenih vrata Strukovne škole.

Unutrašnjost je veoma zainteresirala obje skupine te su djeca kroz razne vizualne i taktilne predmete usvajala nove spoznaje. Pogledali smo edukativni film o nastajanju Đurđevačkih pijesaka uz prisustvo svjetlećih i zvučnih efekata, a nakon toga su se djeca uputila  u istraživačko p romatranje sadržaja po područjima. Najzanimljivija im je bila stimulacija potresa i pijesak koji je pokrivao cijelu jednu sobu gdje su djeca preko videa lovili leptire po zidu.

Prilikom povratka u vrtić, svratili smo u dvoranu Strukovne škole gdje smo se svi zajedno družili s profesorima tjelesne i zdravstvene kulture. Djeca su se prvo slobodno rastrčala po dvorani, a zatim su prelazila veliki poligon prepreka koji je poticao razvoj grube motorike. Nakon poligona prepreka djeca su uživala igrajući se s balonima. Zahvaljujemo se profesorima na ugodnom i veselom druženju.

Skip to content