PONOVNO ZAJEDNO…

Objavljeno : 18. ruj 2023.

PONOVNO ZAJEDNO…

Odgojna skupina „Limači“ ponovno zajedno u novoj radnoj pedagoškoj 2023./2024. godini. Veselo okupljanje započelo je u istoj sobi dnevnog boravka, ali u novoj postavi. Pridružila su nam se dva nova prijatelja (Noemi M. i Ivano V.) kojima ujedno želimo srdačnu dobrodošlicu i veselo te bezbrižno življenje sa svima nama kroz razne igre, aktivnosti i akcije koje nam slijede unutar i van grupe/vrtića.

Novo organizirana i osmišljena soba dnevnog boravka kao i centri koji se nalaze u njoj, kod djece je izazvalo oduševljenje i dodatni poticaj da s veseljem dolaze natrag u vrtić.

Sve centre djeca su svakodnevno posjećivala te ujedno istraživala kombinirajući  igre u njima, osmišljavali ih, kreirali, bogatili govor, razvijali finu i grubu motoriku, likovno se izražavali, plesali, pjevali, a pritom bili dobri suradnici i partneri u igri. Ono što je najbitnije u cijeloj priči da su se svi uspješno prilagodili okolini i svemu onome što im ona nudi i daje.

Ovo je početak još jedne radne pedagoške godine kojoj se svi veselimo jer smo malo stariji i iskusniji. Pred nama je još jedna izazovna, jedinstvena i neponovljiva godina kako za Limače tako i za nas odgojitelje. Svi se veselimo novim spoznajama, iskustvima, izazovima, a najveća podrška u svemu će nam biti naši dragi roditelji…

 

Odgojiteljice: Diana i Ana

 

 

Skip to content