PRVO JAVLJANJE ZA PROJEKT “SAY HELLO TO THE WORLD”

Objavljeno : 25. pro 2018.

PRVO JAVLJANJE ZA PROJEKT “SAY HELLO TO THE WORLD”

Dana, 10. prosinca starija skupina Cvjetići se javila svojim prijateljima u Crnu Goru u sklopu projekta “Say hello too the world”.

Za prvo javljanje PRVI PRST- TO SAM JA pripremili smo pjesmice i recitacije kojima smo predstavili sebe kao pojedinca, ali i cijelu skupinu.

U ovaj projekt smo ušli s velikim zanimanjem i znatiželjom. Za početak pronašli smo enciklopedije, atlas, te pronašli zemlju Crnu Goru i Hrvatsku. Promatrali smo njihov izgled, veličinu, te položaje na Europskom kontinentu, te smo izradili i plakat.

Držeći svoje portrete svako pojedino dijete se predstavilo i reklo koliko ima godina, uz pomoć odgojitelja izradili smo individualnu knjigu TO SAM JA.

Prijateljima smo otpjevali uz pokrete pjesmicu “Glava, ramena, koljena i stopala”, pjesmicu za razgibavanje i razvoj motorike.

Uz svakodnevne aktivnosti djeca su proširivala saznanja o samome sebi i svom identitetu, promatramo svoje fotografije i razgovaramo o sličnostima i različitostima. Razvijali smo svijest da smo različiti, te smo bilježili međunarodni dan Dječjih prava, izrađivali plakate prijateljstva ,drvo prijateljstva, zastavice sa svojim imenima, logo projekta “Say hello to the World”.

Odgojiteljica Ivana

 

Skip to content