11. RADIONICA S RODITELJIMA – Završetak i novi početak

Objavljeno : 13. velj 2024.

11. RADIONICA S RODITELJIMA – Završetak i novi početak

U utorak, 13.2.2024. godine održana je posljednja radionica šestog ciklusa podrške roditeljima u sklopu centra Rastimo zajedno pod nazivom Završetak i novi početak.

Kroz ovu posljednju radionicu ponavljalo se naučeno gradivo kroz razne igre, pisale su se međusobne poruke za kraj druženja, izmjenjivala stečena iskustva na radionici, dijelile diplome roditeljima te je cijela radionica bila prožeta toplim emocijama, strahom od rastanka i utorka bez radionica. Roditelji su komentirali kako im je brzo prošlo ovih jedanaest tjedana i svoju početnu sumnju u mogućnost prisustvovanja na cijelom ciklusu radionica. Cilj ove radionice bio je u opuštajućoj atmosferi privesti kraju druženje s roditeljima kroz interaktivne aktivnosti u kojoj ponavljaju stečena znanja u ovih deset tjedana i prepoznaju osobni rast sebe kao roditelja. Tijekom ove radionice izvršena je evaluacija i završetak grupnog rada te planiranje budućnosti.

Svi koji su voljni sudjelovati u radionicama centra Rastimo zajedno i „rasti“ zajedno s ostalim roditeljima, mogu se osobno javiti u Dječji vrtić Maslačak  jer novi ciklus radionica predviđen je u mjesecu ožujku.

Skip to content