POSJET UDRUZI MALI PRINC “IGRAMO SE SVI, MALI I VELIKI!”

Objavljeno : 31. lis 2023.

POSJET UDRUZI MALI PRINC  “IGRAMO SE SVI, MALI I VELIKI!”

Jednog tmurnog i vjetrovitog dana uputili smo se do Udruge Mali princ. Kako su Kikići još uvijek podosta maleni i tek usvajaju kratke šetnje užom okolicom našeg vrtića,  do Udruge smo išli koristeći kolica jer je to predug put za njih, no do idućeg posjeta usavršit će hodanje u paru pa će ići pješice.

Kad smo stigli do Udruge, i djelatnici i korisnici su nas dočekali s ogromnim osmijehom na licu i pomogli nama, odgojiteljicama u raspremanju djece i spremanju za igru. Fizioterapeutkinja Mateja pripremila je za djecu veliki šareni tunel koji je u početku pojedinu djecu malo uplašio, jer se do sad nikad nisu susreli ni sa čime sličnim, ali su vrlo brzo savladali taj mali “strah” od novog i upustili se u jurnjavu tunelom. Osim tunela, koji je na kraju oduševio svu djecu iz skupine i u kojem su proveli najveći dio vremena, fizioterapeutkinja im je pripremila i druge rekvizite za igru-obruče različitih veličina te “pikave” lopte.

Kikićima su se u njihovoj veseloj igri pridružili i korisnici Udruge koji su se s njima loptali, pomagali im da se provuku kroz obruče, pjevušili im, razgovarali s njima, a na kraju igre, svi smo se zajedno zasladili toplim čajem i voćem koje su za nas pripremile djelatnice Udruge te im se svima ovim putem zahvaljujemo na svemu i veselimo ponovnom susretu.

Odgojiteljice: Martina i Ivana

Skip to content