RADIONICA S OČEVIMA „LIMAČA“

Objavljeno : 28. ožu 2022.

RADIONICA S OČEVIMA „LIMAČA“

U utorak 22.03. održana je „radionica sa očevima“ u sobi dnevnog boravka Limača.  Ovaj put, na radionici su sudjelovali isključivo očevi. Radionica je bila organizirana i planirana ciljano s naglaskom na „IZRADU TAKTILNIH SETOVA“ koji su se izrađivali od prirodnih i neoblikovanih materijala koje svi koristimo u našem svakodnevnom životu.

Već u ranoj dobi djeca intenzivno uče i kroz igru stječu iskustva o svemu što ih okružuje. Uče kroz različite osjetilne kanale: pokretom, vidom, sluhom, dodirom, mirisom i okusom. Uz vrijedne ruke očeva, njihovu vlastitu domišljatost, kreativnost i maštovitost, Limačima su stvorili i omogućili kvalitetne poticaje i sadržaje da mogu svakodnevno, prilikom boravka u jaslicama i u društvu svojih vršnjaka, zadovoljavati svoje temeljne potrebe za igrom te ujedno stjecati motorička, spoznajna i perceptivna iskustva.

Velika hvala prisutnim očevima ( Miroslav Š., Goran J., Denis N., Hrvoje Š., Alen P., Kristijan J., Kristijan G., Juraj P.)  koji su, prije svega odvojili svoje vlastito vrijeme i posvetili ga kreativnoj radionici  i na kvalitetan način doprinijeli rastu i razvoju naših Limača .

Uz veliku količinu veselja i zajedničkog istraživanja… slike govore više od ijedne riječi…

 

Odgojiteljice: Martina i Ana

 

 

Skip to content