RAZNE AKTIVNOSTI MALE ŠKOLE

Objavljeno : 23. pro 2019.

RAZNE AKTIVNOSTI MALE ŠKOLE

U protekla dva mjeseca, polaznici programa predškole bili su aktivni i surađivali u raznolikim aktivnostima. Uz uvijek veselu i razigranu atmosferu prakticirali smo igre s pjevanjem, razne govorne igre, likovne aktivnosti u sklopu kojih smo ukrašavali čizmice i božićne jelke te na taj način obilježili blagdan sv. Nikole te se pripremili za nadolazeći blagdan Božić. S obzirom na spomenute prigodne teme učili smo i pjevali prigodne pjesmice poput: „Sveti Niko svijetom šeta“, „Božić dolazi“, „Sretan Božić svakome“.

Tijekom tjelesnih aktivnosti prakticirali smo raznolike vježbe i poligone potičući kod djece spretnost i snalažljivost, ali je bila ustupljena i slobodna igra kako bi se djeca slobodno izrazila i rasteretila. Također smo rješavali i radne listove za grafomotoriku, rješavali smo razne zadatke sa slovima, brojevima i prostornim odnosima.

U našem je dječjem vrtiću „Maslačak“ gostovao i „Jozo Bozo“  koji nam je sa svojom zanimljivom predstavom pokazao mnoštvo magičnih trikova, a kojoj su ujedno i prisustvovali polaznici „Male škole“.

Učiteljica Martina H.

Skip to content