SPORTSKA RADIONICA S RODITELJIMA

Objavljeno : 8. stu 2022.

SPORTSKA RADIONICA S RODITELJIMA

Našu prvu radionicu u sklopu projekta “Točkica Tiija” održali smo 24.10.2022. Sportsku radionicu „Točkice“ su održale u suradnji s njihovim roditeljima. Radionica je osmišljena s ciljem poboljšanja suradnje roditelja  i vrtića, ugodna atmosfera, dobivanje uvida u mali dio dječjeg dana u vrtiću. Ovu sportsku radionicu u suradnji s odgojiteljicama osmislile i održale su i dvije mame Iva Avirović i Ana Peroković.  Mame naših malih „Točkica“ poučene iskustvom i znanjem učinile su ovu radionicu zanimljivom i veselom. Početak smo krenuli s lopticama jer naše „Točkice“ jako vole loptice i one su uvijek dobra ideja. Bacajući loptice i sakupljanjem istih djeca su uspostavila opuštajuću atmosferu te pokazivajući pozitivne emocije krenuli na igru noseći loptice jedni drugima te roditeljima.  Krenuli smo  i na lagano razgibavanje u suradnji roditelji-dijete.
Prva aktivnost bila je bacanje i sakupljanje lišća po podu s kojom smo odlučili obilježiti jesen kao i tjednu temu naše skupine. Aktivnost smo nastavili i stavljajući lišće na drvo kroz malene prepreke. Ovom radionicom  smo također i  poticali razvoj koordinacije i ravnoteže pri pokretima i kretanju kao i razvoj u baratanju predmetima. U ovoj radionici ne smijemo zaboraviti  spomenuti našu djevojčicu Tiiju koje ja također radosno sudjelovala.
Ovim putem „Točkice“ i njihove odgojiteljice se žele  zahvaliti roditeljima na još jednoj lijepoj i uspješnoj suradnji kao i odazivu i podršci na ovoj radionici. Veselimo se nadolazećim radionicama i budućim suradnjama.

 

Odgojiteljice: Antonia i Paula

 

Skip to content