VALENTINOVO U ZVJEZDICAMA

Objavljeno : 17. velj 2019.

VALENTINOVO U ZVJEZDICAMA

Ljubav i prijateljstvo su nešto što je prisutno u svačijem životu. Dok čovjek živi, on osjeća potrebu da voli i da bude voljen, da ima prijatelja s kojim može sve dijeli, jer bez ljubavi i prijateljstva njegov bi život bio prazan  i potpuno bezvrijedan.“

Zvjezdice su Valentinovo obilježila kroz nekoliko dana. Sudjelujući u raznim aktivnostima poput: bojanja puzzli, čitanja slikovnica o ljubavi prema mami i tati, izrada srca od plastelina, izrade čestitki za roditelje, igranja ljubavnog memorija, traženja srca u časopisima, pružanja ljubavi prijateljima i igračkama.

Na samo Valentinovo oprostili smo se i s jednom našom malenom zvjezdicom kojoj je to bio posljednji dan u našem vrtiću. „Ljubav i prijateljstvo pobjeđuje sve, a čovjek koji ima prijatelje koje voli i koji mu ljubav uzvraćaju,  osjeća se lijepo, sretno i zadovoljno. Imati prijatelja najljepša je stvar na svijetu, jer ljubav i prijateljstvo čine čuda. Oni čovjeku daju krila i pokreću ga. Bez ljubavi i prijateljstva život ne bi imao nikakvog smisla.“  Kako bi nas se A. sjećala izradili smo joj čestitku kao uspomenu i zalijepili po jednu zvjezdicu koja predstavlja svakog od nas.

Med. sestra Sonja i odgojiteljica Antonia

Skip to content