VRTIĆU NA RASTANKU

Objavljeno : 27. lip 2023.

VRTIĆU NA RASTANKU

Stiglo nam je najtoplije godišnje doba koje najviše volimo, no ove je godine nešto posebnije. Naše „Jagodice“ postale su velike i spremne su za polazak u školu.

Djeca se polako opraštaju od vrtića, prijatelja i odgojiteljica. Posljednja dva tjedna koja provodimo zajedno posvetile smo više društvenim i pokretnim igrama, čitali smo slikovnice koje su djeci već poznate, pjevali pjesme i, kada je bilo moguće, provodili smo puno vremena na otvorenom zajedno sa „Zvjezdicama“ i „Kapljicama“. Kako oproštaj ne bi bio toliko tužan, djecu smo razveselile zajedničkim odlaskom na sladoled čime su bili vrlo iznenađeni te posjetom Gradskoj knjižnici. Teta knjižničarka pripremila je djeci prigodnu priču „Žinko u školi“. Kroz razgovor i likovne aktivnosti djeca su se prisjetila najljepših, ali i tužnih trenutaka doživljenih u vrtiću. Djecu je posebno razveselila aktivnost crtanja crteža za svog prijatelja kao trajnu uspomenu koju su s veseljem uručili jedan drugome. Tijekom razgovora djeca napominju kako im se u vrtiću najviše svidjelo pisati i crtati u crtančice, učiti slova i brojeve, a posebno će pamtiti dvodnevni izlet u hostel Borik i izlet u Zagreb.

 

Našim „Jagodicama“ želimo puno uspjeha u školskim klupama! Nadamo se da će vam vrtićki dani ostati uvijek u lijepom sjećanju!

Vaše odgojiteljice Valentina i Iva

 

Skip to content