Cin-cin utrka, radionica i frizure

Objavljeno : 19. lip 2017.

Cin-cin utrka, radionica i frizure

Sunčano vrijeme i radionice u sklopu programa ovogodišnjeg Kukururičeka privukli su mnoge mališane i roditelje na Trg sv. Jurja.  Na trgu je održana već tradicionalna dječja utrka u tri kategorije na guralicama, biciklima s pomoćnim kotačima i biciklima pod nazivom CIN- CIN.

Konkurencija je na svakoj utrci bila jaka, a najbolja u kategoriji guralica bila je Jana Peroković, dok je Jakov Škurdija bio drugi, a Jan Štefoković treći. Na biciklu s pomoćnim kotačima najbolji je bio Šimun Vujčić, a slijedio ga je Ivan Konrad Gavrilović te Luka Balen, dok su u kategoriji bicikli pobjednici bili Jakov Sokač, Pavao Stanešić i Ivan Sulimanec.

Najvjerniji i najglasniji navijači u publici bili su roditelji, djedovi i bake, a najbolji su osvojili prigodne poklone. Organizator ove utrke bila je Udruga Kukurijek i Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca.

Osim u natjecanju mališani su sudjelovali u dječjoj radionici gdje su izrađivali dječje igre. Radionica je održana pod nazivom Igrajmo se svi, a  organizirale su je Udruga Kukurijek i Udruga A je to.

U poslijepodnevnim satima ispred Doma kulture održana je i radionica izrade frizure za djecu pod nazivom Tip top šminka i frizura, a organizirala ju je Udruga Kukurijek i Strukovna škola Đurđevac. Tako su mnoge djevojčice dobile novu frizuru i šminku koju su pokazati na večernjem festivalu Kukuriček.

Skip to content