DAN OTVORENIH VRATA DJEČJEG VRTIĆA “MASLAČAK”

Objavljeno : 30. tra 2019.

DAN OTVORENIH VRATA DJEČJEG VRTIĆA “MASLAČAK”

Dječji vrtić “Maslačak” dana 24.04.2019. godine od 9 sati  imao je Dan otvorenih vrata. U jutarnjem terminu roditelji i svi zainteresirani su mogli razgledati prostor vrtića, a u 12 sati u posjet nam je stigla knjižničarka Katarina. Pričala nam je “Legendu o sv.Jurju”. U kreativnom dijelu djeci je bilo ponuđeno izrađivanje koplja, koja su kasnija bacali u dalj.

Na početku popodnevnoga programa, ravnateljica Marija Čupen Tomica se zahvalila djevojčici starije odgojne skupine „Cvjetići“, Hani J. koja je pokazala velik interes za izražavanje i stvaranje te je samoinicijativno odlučila nacrtati sve zaposlenike dječjeg vrtića, a njezin rad je postavljen na izložbi radova u vrtiću, te dječaku Gabrijelu Š., polaznika srednje odgojne skupine „Zvončići“ čiji je rad na temu: „Požar u šumi“ na državnoj razini u sklopu natječaja Katastrofa i snaga sustava civilne zaštite, osvojio 2. mjesto. Nakon zahvale, odgojna skupina “Zvončići” nastupila je sa  pjesmicom “Žir se žiri” sviranjem na instrumentima izrađenim od prirodnih materijala. Odgojiteljice vrtića pripremile su razne sadržaje za djecu: predstavu “Crvenkapica”, kreativne i eko-radionice, igre na otvorenom, te se ujedno mogao razgledati prostor sa Montessori didaktičkim materijalima.

Ravnateljica i odgojiteljice iz Dječjeg vrtića „Montessori“ iz Zagreba pripremile su prezentaciju o načelima rada Marije Montessori. Djeca i odrasli su dobili priliku direktno se upoznati s didaktičkim materijalima i aktivnostima koja se bila izložena u prostoru jaslica .

Mnogi roditelji, bake i djedovi su posjetili naš vrtić kako bi se družili sa svojom djecom uz bogate sadržaje. Bilo je to jedno lijepo i ugodno popodne na zadovoljstvo sviju. Hvala svima koji su se odazvali našem pozivu i posjetili naš vrtić.

Obzirom na odaziv, vidimo se na drugim Danima otvorenih vrata.

Djelatnici Dječjeg vrtića Maslačak

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content