Dani otvrenih vrata u vrtiću

Objavljeno : 7. lip 2013.

Dječji vrtić “Maslačak” dana 13.06.2013. godine u vremenu od 17:00 do 19:00 ima dane Otvorenih vrata. Odgojitelji vrtića pripremili su razne sadržaje za djecu: predstavu, stvaralačke i kreativne radionice, pričaonice, igre na otvorenom..

Ovom akcijom želimo promovirati predškolski odgoj, odgovorno roditeljstvo, partnerstvo s djetetovom obitelji, zajedništvo. Polazeći od prava djeteta koje se odnosi na odgovornost roditelja i odgojitelja za odgoj i uvjeenja da su roditelji primarni i prirodni odgojitelji svoga djeteta te da imaju pravo sudjelovati u njegovu odgoju i dok je u vrtiću, te imaju pravo doznati kako na primjeren način pomagati u zajedništvu.

Razvijajući naše partnerstvo i poboljšavajući međusobne odnose razvijamo razne projekte za bolje djece. Dijete koje odrasta u bogatom i poticajnom okruženju aktivno je i zadovoljno, a roditelj se osjeća prihvaćeno i kompetentno. Pozivamo svu novoupisanu djecu, polaznike igraonice i djecu koja žele uživati u igri i druženju da nam se pridruže.

Ravnateljica:
Gabrijela Golub, prof.

Skip to content