DJEČJI VRTIĆ MASLAČAK OBILJEŽIO HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN

Objavljeno : 14. ruj 2022.

DJEČJI VRTIĆ MASLAČAK OBILJEŽIO HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN

U srijedu 14.9.2022., skupine „Zvjezdice“, „Kapljice“ i „Jagodice“ bile su vrlo aktivne. Najprije su sudjelovale na obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana, a zatim su posjetile ŠRC Vlado Leščan Duspe.

Na obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana sve su spomenute skupine imale priliku odraditi nekoliko aktivnosti: povlačenje užeta, ubacivanje koluta prema boji, utrkivanje te aktivnost s padobranom. Prije svih aktivnosti djeca su se i razgibala. Svi su uživali u aktivnostima, bodrili jedni druge i bili pravi tim. Za sportski duh i sportsko ponašanje, ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović, svakom je djetetu uručio medalju što je izazvalo pravo oduševljenje i ponos kod svakog djeteta.

U popodnevnim satima gostovali smo na ŠRC-u Vlado Leščan Duspe. Dočekali su nas treneri Zvonko Lipovac i Marko Dobravec. Demonstrirane su im vježbe razgibavanja, vođenje lopte nogom po ravnoj liniji te pucanje lopte u gol. Poligon prepreka kao najzahtjevnija vježba nije predstavljala teškoću te se svako dijete okušalo u istome. Kasnije su djeca, raspoređena u nekoliko ekipa, odigrala nogomet. Čak su i djevojčice pokazale interes za najpopularniji sport na svijetu.

Kako nam je bilo možete pogledati u fotogaleriji!

 

 

Skip to content