EKO PAKET – PONOVNO ZAJEDNO!

Objavljeno : 22. sij 2018.

EKO PAKET – PONOVNO ZAJEDNO!

Nakon što je 2017. godine postao Eko vrtić i ponosni vlasnik „Zelene zastave“, Dječji vrtić „Maslačak“ Đurđevac i u ovoj godini nastavlja s aktivnostima na području ekologije i očuvanja okoliša.

Projekt Eko-paket edukativnog je karaktera, a cilj je educiranje o važnosti odvojenog zbrinjavanja upotrijebljene Tetra-pak ambalaže i odgovornog ponašanja prema prirodi. Udruga Lijepa Naša i tvrtka Tetra Pak osmislile su projekt kojim bi djeca na zabavan i kreativan način – prikupljanjem upotrijebljene Tetra-pak ambalaže i njezinim ponovnim iskorištavanjem – izradom likovnih radova, skulptura, namještaja, modnih kreacija, učila o ulozi čovjeka u brzi za okoliš.

Dječji vrtić „Maslačak“ Đurđevac se s veseljem uključio u ovaj projekt, obzirom da je to samo jedan slijed stava, ideje i volje da Eko vrtić živi, radi i razmišlja na Eko-način.

Cijeli projekt biti će predstavljen i na službenoj Facebook stranici Eko-paketa, gdje će se radovi od Tetra-pak ambalaže i prezentirati, a tri najbolja, odabirom upravo fanova stranice ulaze u uži krug finalista između kojih će stručni žiri izabrati najbolje.

 

Skip to content