Erasmus dani u Dječjem vrtiću Maslačak Đurđevac

Objavljeno : 29. ruj 2023.

Erasmus dani u Dječjem vrtiću Maslačak Đurđevac

Erasmus+ najveći je program Europske unije namijenjen obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, a Erasmus dani prigodna su godišnja manifestacija kojom se u cijelom svijetu istovremeno obilježava uspjeh programa Erasmus+. Dani Erasmusa prvi su puta održani 2017. godine na inicijativu francuske nacionalne agencije za program Erasmus+.

Diljem Europe i ove godine će se godine obilježiti Dani Erasmusa („Erasmus Days”) i to od 9. do 14. listopada 2023. Na Erasmus danima će sudionici imati priliku doznati više o rezultatima projekata programa Erasmus+ te se nadahnuti na vlastito sudjelovanje u ovom programu.

Tih će se dana održati raznovrsna događanja diljem Hrvatske. Događanja organiziraju korisnici Erasmusa: ustanove i organizacije koje provode ili su provele projekte. Na njima predstavljaju svoje Erasmus+ projekte i rezultate, stečena znanja i iskustva. Sva događanja se upisuju na međunarodnu kartu.

Dječji vrtić ”Maslačak” Đurđevac također će obilježiti Erasmus dane te se je upisao na međunarodnu kartu sa četiri predavanja odnosno radionice za roditelje svojih malih korisnika (https://www.erasmusdays.eu/event/erasmus-days-za-zelimo-bolje/).

Svoje iskustvo u provedbi Erasmus+ projekta ”Želimo bolje” i znanja stečena na Erasmus mobilnostima podijelit će odgojiteljice u sklopu svojih predavanja odnosno sljedećih radionica:

  1. To sam ja – na svijetu ne postoje ista dva (Marija Vinković i Stela Mihaldinec)
  2. Igra – temelj svega (Ivana Koščak)
  3. Suradnja odgojitelja i roditelja za dobrobit djeteta (Veronika Zglavnik)
  4. Živjeti održivo (Doroteja Klasan)

Radujemo se vašem dolasku!

Skip to content