Jozo Bozo razveselio djecu Maslačka

Objavljeno : 6. lis 2022.

Jozo Bozo razveselio djecu Maslačka

Dječji vrtić Maslačak ponovno je posjetio poznati mađioničar, glumac i animator za djecu, Jozo Bozo. Svojim smiješnim trikovima, grimasama i šalama zabavljao je djecu od početka predstave do kraja. Svakako najzanimljiviji dijelovi predstave za djecu su bili oni interaktivni gdje su i sami mogli asistirati u izvođenju trikova i tako biti dio predstave.

Jozo Bozo je obogatio našu vrtićku svakodnevicu svojim dolaskom već po drugi put. Oba puta je dočekan i ispraćen pljeskom što je i za očekivati od osobe koja se trajno usavršava u scenskim disciplinama, ali i na stručnim skupovima u okviru hrvatske odgojno-obrazovne zajednice sa željom da svoje djelovanje uskladi sa suvremenim potrebama i očekivanjima škola i vrtića.

Na kraju predstave Jozo Bozo je darivao svako dijete Dječjeg vrtića Maslačak i svaku odgojno – obrazovni skupinu. Tako su podijeljeni plakati, lepeze, karte, CD – ovi…

Jozo Bozo nije prvi puta gostovao u našem dječjem vrtiću te se svi, a ponajviše djeca, nadaju da će doći i druge godine i u svom koferu donijeti puno trikova, veselja i smijeha.

Gostovanje Joze Boze djeci vrtića  darovao je Grad Đurđevac.

 

Skip to content