KUKURIČEK 2017.

Objavljeno : 19. lip 2017.

KUKURIČEK 2017.

U sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu, u subotu 17.06.2017. godine je održan Dječji festival Kukuriček 2017. Kukuriček je održan u organizaciji Udruge Kukurijek i Turističke zajednice Grada Đurđevca, a mnogobrojna publika je mogla uživati u 19 sjajnih izvedbi.

Od domaćih izvođača nastupila je Laura Kovačević, Marta Ređep, Dječji zbor Osnovne škole Grgura Karlovčana, te Dječji zbor Maslačak koji je osvojio nagradu publike za pjesmu Kriv je dimnjačar.

Voditelj programa je bio Bojan Ban, a poseban gost večeri bio je Luka Nižetić kojega je publika dočekala s oduševljenjem. Ipak Luka je najviše oduševio one najmlađe koji su u prvom redu s njime uglas pjevali poznate hitove.

Sve okupljene pozdravio je direktor festivala Rajko Stilinović i zamjenica gradonačelnika ujedno i predsjednica Udruge Kukurijek Kristina Benko Markovica.

-Posebno se zahvaljujem tetama iz vrtića, učiteljima, učiteljicama, roditeljima, autorima i svima koji su uložili svoje vrijeme i trud u pripremu djece i pjesama za ovogodišnji festival- rekla je Kristina Benko Markovica.

Grand Prix – Pobjedničkom pjesmom festivala proglašena je pjesma Srce mi pjeva u izvedbi Medee Market Sindik iz Rijeke.

NAGRADE AUTORIMA                                

  • Super star – (Marijana Dujmušić – nagrada za najbolju glazbu)
  • Kriv je dimnjačar- (Sunčica Orešić- nagrada za najbolji tekst)
  • Novi svijet – (Aleksandar Valenčić – nagrada za najbolji aranžman

Velika zahvala svim odgojiteljicama DV Maslačak na trudu i ukrašavanju pozornice.

 

 

Skip to content