KUKURIČEK 2019.

Objavljeno : 20. lip 2019.

KUKURIČEK 2019.

U Sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu, u subotu je održan 17. po redu Dječji festival Kukuriček 2019.

Dječji festival Kukuriček održava se svake godine u organizaciji Udruge Kukurijek i Turističke zajednice Grada. I ove godine prijavilo se veliki broj skladbi, od kojih je odabrano 18 pjesama iz cijele Hrvatske. Osim u sjajnim dječjim toaletama, mnogobrojna publika  je mogla uživati u sjajnim izvedbama dječjih zborova.

Okupljenima se na samom početku obratio  gradonačelnik Hrvoje Janči te predsjednik Udruge Kukurijek Davor Jendrašić.

– Želim vam svima dobrodošlicu u Đurđevac, grad Picoka. Zahvalio bih se svim autorima, roditeljima i svim onima koji su pripremali djecu za današnje nastupe. Posebna zahvala ide našem organizacijskom timu koji su još jedne godine organizirali svima nama drag Kukuriček. Želim vam svima ugodnu zabavu večeras, a svim onim koji nastupaju želim također puno dobre zabave i sreće – rekao je  gradonačelnik.

-Posebno se zahvaljujem učiteljima, odgojiteljicama iz vrtića, roditeljima, autorima i svima koji su uložili svoje vrijeme i trud u pripremu djece i pjesama za ovogodišnji festival, te se ovom prilikom zahvaljujem i svim sponzorima – rekao je Davor Jendrašić.

Za dobru atmosferu i zabavu pobrinuo se i voditelj programa Mladen Medak Gaga.

Osim zbora naše osnovne škole na ovogodišnjem Kukuričeku nastupio je i zbor Dječjeg vrtića Maslačak sa pjesmom Šaljivi klaun.

Velika zahvala svim odgojiteljicama DV Maslačak na trudu i ukrašavanju pozornice.

Skip to content