„MASLAČCI“ U BAZENU

Objavljeno : 3. lis 2023.

„MASLAČCI“ U BAZENU

Dječji vrtić „Maslačak“ bogatiji je za još jedan dodatni sadržaj. U zadnjem sunčanom danu mjeseca listopada otvoren je novoizgrađeni bazen s grijanom vodom i pomičnom kupolom. Bazen je izgrađen u sklopu vanjskog prostora dječjeg vrtića, a oko njega je uređeno sunčalište i postavljeni tuševi za tuširanje.

Izgradnja bazena trajala je nešto više od 3 mjeseca, a financirana je sredstvima osnivača – Grada Đurđevca i sredstvima dobivenim od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade putem projekta ulaganja u poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima – Izgradnja plivališta u Dječjem vrtiću „Maslačak“ Đurđevac.

Na otvorenju bazena prisustvovala su djeca starijih odgojnih skupina dječjeg vrtića u pratnji roditelja koja su oduševljeno pohrlila na prvo ovogodišnje kupanje te gradonačelnik Grada Đurđevca koji je djeci i roditeljima prezentirao ovaj novi vrtićki sadržaj koji će, kroz program „Male škole plivanja“ djeci omogućiti još bolju kvalitetu usluge i poticanje razvoja plivačkih i motoričkih sposobnosti te upoznavanje s vodenim sportovima i igrama.

 

Skip to content