OBAVIJEST O PLAĆANJU DJEČJEG VRTIĆA

Objavljeno : 28. svi 2020.

Poštovani roditelji/skrbnici,

 

Za vrijeme trajanja posebnih okolnosti uvjetovanih pandemijom virusa COVID 19 te obustave redovitog rada dječjeg vrtića, regulirana je cijena boravka djeteta u vrtiću i to na način da je:

-za mjesec ožujak 2020.godine umanjen iznos od 50% cijene koju roditelji/skrbnici plaćaju za boravak svog djeteta u Dječjem vrtiću „Maslačak“ Đurđevac, a za one roditelje koji su uslugu boravka djeteta u Dječjem vrtiću „Maslačak“ Đurđevac uplatili prema dobivenim uplatnicama za ožujak 2020.godine, plaćeni iznos prenesen je u prvo sljedeće razdoblje u kojem će se obračunavati usluga boravka.

-za razdoblje od travnja 2020.godine pa sve do ponovne uspostave redovnog rada dječjeg vrtića roditelji/skrbnici čija djeca nisu polazila dječji vrtić oslobođeni su plaćanja participacije za boravak djeteta u vrtiću.

S danom 25.05.2020.godine Dječji vrtić „Maslačak“ Đurđevac nastavlja s redovnim radom, te će se i usluga boravka djeteta u dječjem vrtiću obračunavati na način kako je to bilo i prije nastupanja privremene obustave rada.

Za djecu za koju roditelji/skrbnici odluče da niti nakon uspostave redovnog rada dječjeg vrtića neće polaziti dječji vrtić, naplatiti će se usluga čuvanja mjesta djetetu u vrtiću za mjesece koje dijete neće polaziti vrtić u iznosu od 250,00 kuna mjesečno. 

 

Molimo roditelje djece koji će koristiti mogućnost čuvanja mjesta da nam dostave svoje e-mail adrese radi slanja uplatnica elektroničkim putem.

 

Veselimo se našem ponovnom susretu i dobro nam došli!

 

S poštovanjem,

Dječji vrtić „Maslačak“ Đurđevac

Skip to content