OBAVIJEST O PLAĆANJU VRTIĆA TIJEKOM MJERA VLADE RH USLIJED POJAVE COVID-19 VIRUSA

Objavljeno : 8. tra 2020.

OBAVIJEST O PLAĆANJU VRTIĆA TIJEKOM  MJERA VLADE RH USLIJED POJAVE COVID-19 VIRUSA

Poštovani roditelji/skrbnici,

 

Zbog nastupanja posebnih okolnosti uvjetovanih pandemijom virusa COVID 19 te obustave redovitog rada Dječjeg vrtića „Maslačak“ Đurđevac, Osnivač vrtića donio je Odluku o cijena usluga boravka djeteta u Dječjem vrtiću „Maslačak“ Đurđevac:

-za mjesec ožujak 2020.godine umanjit će se iznos od 50% cijene koju roditelji/skrbnici plaćaju za boravak svog djeteta u Dječjem vrtiću „Maslačak“ Đurđevac. Za one roditelje koji su uslugu boravka djeteta u Dječjem vrtiću „Maslačak“ Đurđevac uplatili prema dobivenim uplatnicama za ožujak 2020.godine, plaćeni iznos prenosi se u prvo sljedeće razdoblje koje će se obračunavati usluga boravka.

-za razdoblje od travnja 2020.godine pa sve dok traje obustava redovnog rada Dječjeg vrtića „Maslačak“ Đurđevac, roditelji/skrbnici ne plaćaju participaciju za boravak djeteta, ukoliko dijete nije boravilo u Dječjem vrtiću.

 

U ime svih zaposlenih u vrtiću i u svoje osobno ime, zahvaljujem na razumijevanju, razboritosti i solidarnosti koju iskazujete prema našoj vrtićkoj zajednici s ciljem da očuvamo međusobnu sigurnost i zdravlje.

Vjerujem kako smo svi svjesni da se nalazimo u vremenu i okolnostima koje nitko od nas nije ranije iskusio i za koje ne znamo koliko će trajati, te se nadam da ćemo ovu situaciju iskoristiti za obnavljanje obiteljskog zajedništva, vrijednosti strpljenja, skromnosti, nesebičnosti, međusobne solidarnosti i humanosti.

Dijelimo s Vama nadu što skorijeg izlaska, oporavka od posljedica mjera izolacije kao i uspostave normalizacije svakodnevnog života.

Čuvajte sebe i svoje bližnje!

S poštovanjem,

 

Dječji vrtić „Maslačak“ Đurđevac

Ravnateljica

Marija Čupen Tomica

Skip to content