PREDŠKOLCI NA DVODNEVNOM BORAVKU U HOSTELU PARK ŠUME BORIK

Objavljeno : 24. svi 2022.

PREDŠKOLCI NA DVODNEVNOM BORAVKU U HOSTELU PARK ŠUME BORIK

Djeca predškolskih odgojnih skupina dječjeg vrtića „Maslačak“ Đurđevac danas drugi dan borave u Hostelu Borik. Boravak djece u prirodi započeo je u ponedjeljak u jutarnjim satima, cijeli aranžman boravka sa obrocima i popratnim sadržajima predškolci su dobili na poklon od osnivača Grada Đurđevca.

 

U sklopu boravka u Hostelu djeca su imala aktivnosti poput modeliranja glinom, hodanja šumskim stazama, igre lovice, nogometa, povlačenje užeta i trčanje po pješčanim dinama koje okružuju Park šumu Borik.

Posjetili su i utvrdu Stari grad i naš mali zoološki vrt te se okrijepili pizzama koje su za njih pripremili vrijedni kuhari u restoranu. U poslijepodnevnim satima djeca su čitala priče u amfiteatru Park šume, učila o biljnom i životinjskom svijetu te prikupila prirodne materijale za radionicu na kojoj će izrađivati predmete od stvari nađenih u prirodi-land art. Prije spavanja djeca su uživala u talent showu, pidžama party i priči za laku noć.

Nakon prvog dana djeca su puna dojmova, probudili su se uz cvrkut ptica i zrake sunca koje se probijaju kroz borove, a danas ih čeka još aktivnosti kroz koje će upoznati biljni i životinjski svijet, te prošetati trim stazom.

 

Grad Đurđevac je još jednom pokazao koliko brige i truda ulaže u svoje najmanje sugrađane, te im u ime djece, roditelja i odgojiteljica zahvaljujemo na ovom divnom i nezaboravnom poklon za naše predškolce.

 

 

 

 

 

Skip to content