Projekt vrtića izabran za 3. Međunarodnu konferenciju projekata

Objavljeno : 15. ožu 2017.

Projekt vrtića izabran za 3. Međunarodnu konferenciju projekata

U sklopu projekta „Say hello to the world“ Dječji vrtić Maslačak se prijavio na 3. Međunarodnu konferenciju strukovnih radova sa projektom naziva „Malim koracima do zelenog vrtića“ koji se provodi u predškolskoj skupini „Patkice“. Cilj projekta je odgojno-obrazovni rad planirati  na temelju dječjih odgovora, u svrhu što boljeg razumijevanja i poštivanja djece i njihovih potreba:

  • Upoznati djecu s unutarnjim prostorom vrtića, vanjskim izgledom i smještajem u našem gradu;
  • Upoznati djecu s ljekovitim svojstvima biljke po kojoj je vrtić dobio naziv;
  • Upoznati djecu s osobljem vrtića koje se brine za vrtić i njihovom ulogom;
  • Uvrstiti eko sadržaje u  odgojno-obrazovni rad.

 

U konkurenciji od 60 pristiglih projekata na navedeni natječaj iz raznih dijelova Europe izabrano je 6 projekata koji su zadovoljili sve uvjete natječaja, a među izabranima se nalazi i projekt vrtića „Maslačak“ te će biti objavljen u Zborniku radova projekta „Say hello to the world“.

Između 6 izabranih radova za Zbornik, izabrano je samo 4 projekta (među kojima je ponovno izabran projekt vrtića “Maslačak“)  koji će biti predstavljeni na 3. Međunarodnoj konferenciji projekta 20.04.2017. u Rimskim Toplicama u Sloveniji. Vrtić „Maslačak“ će predstavljati voditeljice projekta: Renata Kovačić, Katarina Ružman i ravnateljica Martina Repić.

Skip to content