RADIONICE Oxford University Pressa

Objavljeno : 30. stu 2017.

RADIONICE Oxford University Pressa

Dana 27. studenog 2017.  u vrtiću „Potočnica“ Pitomača održan je seminar Oxford University Pressa kojem su prisustvovale dvije odgojiteljice vrtića „Maslačak“ Đurđevac- Renata Kovačić i Ivana Kranželić.
U dvosatnom programu  kompletno održanom na engleskom jeziku voditeljica Damira Mršić dala je odgojiteljicama mnoštvo savjeta, materijala, igara i pjesmica. Naglasak radionica bio je na tzv. TPR učenju (Total Physical Response odnosno učenje kroz pokret) i na uključivanju svih osjetila prilikom učenja. Radionice „Move-Touch-Experience“ i „What do words taste like?“ bile su zanimljive kako voditeljima engleskog programa u vrtićima tako i odgojiteljicama koje su sudjelovale zbog univerzalne primjenjivosti tema kroz svakodnevni rad. Po završetku radionica svi sudionici dobili su certifikat.  Na kraju ostaje za zaključiti da ne samo djeca već i odrasli najbolje uče u zabavnom, dinamičnom i poticajnom okružju!
Vrtić „Maslačak“ ima dugu i uspješnu tradiciju održavanja kraćeg programa engleskog jezika, a voditeljice će novostečeno znanje kao i suradnju s Oxford univerzitetom svakako uključiti u svoj rad.

Skip to content