Sveti Nikola

Objavljeno : 6. pro 2013.

Dragi Sveti Nikola kojeg su djeca s velikim veseljem čekala, pisala mu pisma, zbog kojeg su čistila čizmice došao je jučer u naš vrtić. Razveselio je naše najmlađe i najmilije te im je svima podijelio poklone. Veselju nije bilo kraja!

Tom prigodom mali zboraši otpjevali su mnogo pjesmica u njegovu čast, a on je zapjevao i zaplesao s njima. Dramska skupina upriličila je predstavu za djecu „Tko kaže da Sveti Nikola ne postoji“. Zabavna priča o dječaku koji nije vjerovao da Nikola postoji, ali se potajno nadao da to nije istina i ipak ga čekao i dočekao.  Na kraju je  Sv. Nikola ostavio poruku za svu djecu u kojoj poručuje da moraju biti dobra i poslušna! Hvala mu što nam dolazi svake godine i jedva čekamo sljedeću!

Veseli dan se nastavio posjetom mađioničara koji je na pola sata zabavio starije odgojne skupine.

U popodnevnim satima djeca su zajedno s roditeljima otišla ispred Doma kulture gdje je Grad za svu mlađu školsku i vrtićku djecu organizirao podjelu poklona u ime Svetog Nikole i Djeda Božičnjaka. Tamo su djeca starijih odgojnih skupina „Loptice“ i „Leptirići“ imala kratki nastup za sve prisutne.

Ove godine poklonima, na veselje djece, nije bilo kraja. Hvala!

Skip to content