Završna svečanost Balončića i Kockica

Objavljeno : 23. svi 2018.

Završna svečanost Balončića i Kockica

17.svibnja 2018. godine pjesmom i plesom još jedna generacija predškolaca se oprostila od vrtića. Zahvaljujemo svim odgojiteljicama, djeci, roditeljima, bakama i djedovima, braći, sestrama i prijateljima što su svojim dolaskom uveličali ovu završnu svečanost. V.d.ravnateljica Marija Čupen Tomica zahvalila je odgojiteljicama što su još jednoj generaciji djece pomogle da postanu veliki i što su ih pripremile za nove izazove koji ih čekaju u školi.

Djeci je poručila da budu sretni i uspješni u onome u čemu su najbolji, samouvjereni, istinoljubivi, moralni i ponosni, da imaju prave prijatelje i pomažu jedni drugima jednako kao što su njima pomogli njihovi roditelji i odgajateljice na dosadašnjem putu odrastanja.   Neka nikad ne zaborave vrtić Maslačak, prva prijateljstva, prve ljubavi i neka uvijek u srcu nose sjećanje na svoje odgojiteljice i bezbrižne predškolske dane.

Na kraju svečanosti djeci su uručene diplome o uspješno završenom programu predškole, a svi su se počastili ukusnim tortama koje su pripremile vrtićke kuharice.

 

Skip to content