Završna svečanost Cvjetića i Loptica

Objavljeno : 21. svi 2019.

Završna svečanost Cvjetića i Loptica

17.svibnja 2019. godine pjesmom i plesom još jedna generacija predškolaca se oprostila od vrtića. Zahvaljujemo svim odgojiteljicama, djeci, roditeljima, bakama i djedovima, braći, sestrama i prijateljima što su svojim dolaskom uveličali ovu završnu svečanost. Ravnateljica Marija Čupen Tomica zahvalila je odgojiteljicama što su još jednoj generaciji djece pomogle da postanu veliki i što su ih pripremile za nove izazove koji ih čekaju u školi.

Djeci je poručila da budu sretni i uspješni u onome u čemu su najbolji, samouvjereni, istinoljubivi, moralni i ponosni, da imaju prave prijatelje i pomažu jedni drugima jednako kao što su njima pomogli njihovi roditelji i odgajateljice na dosadašnjem putu odrastanja.   Neka nikad ne zaborave vrtić Maslačak, prva prijateljstva, prve ljubavi i neka uvijek u srcu nose sjećanje na svoje odgojiteljice i bezbrižne predškolske dane.

Na kraju svečanosti djeci su uručene diplome o uspješno završenom programu predškole, a svi su se počastili ukusnim tortama koje su pripremile vrtićke kuharice.

 

Skip to content