Završna svečanost za Cvjetiće i Pčelice

Objavljeno : 8. lip 2013.

U subotu, 08. lipnja, naši mali maturanti, Cvjetići i Pčelice, u Domu kulture svoje najbliže počastili su prekrasnom završnom priredbom.

Djecu su pripremale njihove odgojiteljice Marina Kiš i Katarina Ružman (Cvjetići), te Marija Vinković i Ljiljana Lenardić (Pčelice). Ravnateljica Gabrijela Golub svima se obratila sa uvodnim govorom i uvela nas u priredbu koja je bila u znaku bajki, s mnogo plesa i pjesme.

Nakon priredbe, već tradicionalno, u našem vrtiću organiziran je domjenak na koji su bili pozvani svi koji su na bilo koji način sudjelovali, te gosti i prijatelji vrtića. Djeci su podijeljene diplome koje će im ostati kao znak sjećanja da su nekad bili naša djeca.

Na domjenku u dvorištu vladalo je pravo veselje i zabava zahvaljujući članovima glazbenog sastava “Black Tatoo”, Ivanu i Iggyu.

Ovim događajem svake godine želimo na dostojanstven i prikladan način otpratiti našu djecu u novi život u kojem im želimo mnogo sreće i uspjeha. Hvala svim gostima, roditeljima, odgojiteljima, osoblju i svima koji su na bilo koji način upriličili našu završnu svećanost, a najviše hvala djeci!

Skip to content