OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA O POČETKU RADA DJEČJEG VRTIĆA „MASLAČAK“ ĐURĐEVAC

Objavljeno : 21. svi 2020.

OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA O POČETKU RADA DJEČJEG VRTIĆA „MASLAČAK“ ĐURĐEVAC

 

Dragi roditelji/skrbnici!

 

Dječji vrtić „Maslačak“ Đurđevac s danom 25.05.2020. – ponedjeljak, nastavlja s redovnim radom.

Molimo vas da se savjesno i odgovorno odnosite prema vašoj i drugoj djeci time što ćete se pridržavate Uputa HZJZ-a i   Protokola postupanja za roditelje OBAVEZNO PROČITATI!

Ukoliko će dijete krenuti u vrtić s danom 25.05.2020. – ponedjeljak, molim da nas kontaktirate na brojeve:  811 703  i  098 9814 944  u vremenu od 08:00 – 14:00 sati, a ukoliko će dijete krenuti 01.06.2020. godine – ponedjeljak, molimo vas da ispunite Prijavu vremena dolaska-odlaska djeteta u Dječji vrtić Maslačak (KLIKNITE NA PRIJAVU) te je isključivo putem e-maila dostaviti na adresu vrtic.maslacak@djurdjevac.hr

 

Rad će biti organiziran u postojećim odgojnim skupinama koje su djeca polazila i prije nastupanja obustave rada dječjeg vrtića.

Djecu i roditelje će prilikom dolaska/ odlaska u i iz vrtića na ulazu dočekati dežurni odgojitelj ( jedan ulaz za jaslice i jedan za vrtića ) koji će dijete preuzeti od roditelja/skrbnika i odvesti ga u njegovu odgojnu skupinu. Roditelji/skrbnici  n e  u l a z e  u prostor dječjeg vrtića.

 

Djeca sa povišenom temperaturom, raspiratornim smetnjama poput kašlja, kratkog daha ili djeca koja su pod rizikom da su mogli biti u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID 19 ili su i sami zaraženi virusom, kao i djeca koja imaju simptome drugih zaraznih bolesti ili su pod terapijom antibioticima, neće biti primljena u dječji vrtić.

 

Roditelji/skrbnici su obavezni izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u dječji vrtić, te u slučaju povišene temperature ne smiju dovoditi dijete u vrtić već se javljaju telefonom ravnateljici vrtića i izbranom pedijatru radi odluke o testiranju i liječenju djeteta.

 

Veselimo se ponovnom susretu i dobro nam došli natrag!

 

Ravnateljica

Marija Čupen Tomica

Skip to content