Potpisan ugovor vrijedan 371.000,00 kuna za nastavak radova na poboljšanju materijalnih uvjeta u vrtiću

Objavljeno : 7. sij 2019.

Potpisan ugovor vrijedan 371.000,00 kuna za nastavak radova na poboljšanju materijalnih uvjeta u vrtiću

Gradonačelnik Hrvoje Janči, jučer je u Zagrebu s ministricom Nadom Murganić potpisao ugovor za projekt unaprjeđenja materijalnih uvjeta u vrtiću kojim će se završiti započeta energetska obnova Dječjeg vrtića Maslačak Đurđevac.

Grad Đurđevac je kao osnivač vrtića na raspisani Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama koji je objavilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku prijavio i dio već odrađenih radova, poput zamjene unutarnje i vanjske stolarije.

-Veliki dio radova je odrađen, a preostala je zamjena stare i dotrajale ograde, te zamjena postojećih rasvjetnih tijela novim energetski učinkovitim rasvjetnim tijelima. Tim radovima će potpuno završiti radovi na našem vrtiću. Tijekom posljednje četiri godine odradili smo nekoliko projekata i puno uložili u uređenje zgrade kako bi našim najmlađim sugrađanima osigurali ugodan prostor za boravak i rad u vrtiću- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Ukupna vrijednost prijavljenih radova iznosi 1,2 mil. kuna, od čega ministarstvo sufinancira radove s 371.000,00 kuna, dok je preostali dio osigurao Grad u svome proračunu.

„Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.“

 

Skip to content