PROMOTIVNI MATERIJALI U „MASLAČKU“

Objavljeno : 27. pro 2022.

PROMOTIVNI MATERIJALI U „MASLAČKU“

 

U sklopu provedbe projekta „Maslačak za sve – faza II“, u dječji vrtić su stigli promotivni materijali i oprema. Za svu djecu polaznike dječjeg vrtića nabavljene su kišne kabanice i čizmice te majice kratkih rukava i šilterice kojima će ponosno šetati našim Gradom. Također su nabavljene boce za vodu, bojice i bilježnice koje će djeca koristiti u aktivnostima za vrijeme boravka u vrtiću, te kraćih programa.

 

Za šetnje gradom odgojiteljima su osigurani bijeli kišobrani te kemijske olovke i usb stickovi koje će koristiti prilikom planiranja aktivnosti te u radu posebnog programa informatičke igraonice.

 

Nabavom promotivnih materijala projekta djeci je osigurana oprema za boravak na otvorenom bez obzira na vremenske uvjete te potrošni pribor za rad u grupnim aktivnostima.

 

Naši žuto-zeleni „Maslačci“ time su dobili prepoznatljivu opremu s logom dječjeg vrtića i projekta. Ako ih sretnete pozdravite ih, oni ponosno nose ime našeg i Vašeg dječjeg vrtića.

 

Projektom „Maslačak za sve – faza II“ zaokružene su postojeće ideje o razvoju našeg dječjeg vrtića te sada krećemo s radom na novima. Našim korisnicima želimo pružiti najbolju moguću uslugu, odgoj i razvoj kroz dodatne programe, mogućnost izbora stjecanja različitih znanja na svim područjima dječje percepcije. Kvaliteta predškolskog obrazovanja temelj je za daljnji razvoj, a mi ćemo svojim polaznicima i njihovim roditeljima omogućiti dostupnost razvoja na svih područjima kako bi im osigurali mirno i sretno djetinjstvo te napredak u daljnjem životnom obrazovanju.

 

 

 

 

Skip to content