ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „MASLAČAK ZA SVE – faza 2“

Objavljeno : 15. ruj 2023.

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „MASLAČAK ZA SVE – faza 2“

Završena je provedba projekta „Maslačak za sve-faza2“!

Ovim projektom osiguran je produljeni rad dječjeg vrtića za dvije mješovite skupine, te su osigurana sredstva za edukaciju odgojitelja i stručnih suradnika za nove programe kao i nabavu didaktike. Unaprijeđeni su novi, već postojeći kraći programi, zaposleno je 10 osoba. Projektom su osigurana sredstva u iznosu od 4.260.000,00 kuna.

Dobivenih sredstvima zaposleno je 10 osoba, educirane su dvije odgojiteljice  za početni tečaj keramike te kupljena keramička i informatička opremu, te uređaj za potrebe govorno-jezičnih teškoća koje će koristiti naša logopedinja u radu s djecom. Nabavljena je i didaktika za provedbu Montessori programa i programa Senzorne integracije.

Naše odgojiteljice i stručne suradnice su uspješno završile zahtjevne edukacije za provedbu novih programa Senzorne integracije te Montessori programa, a odgojiteljice su završile i edukacije iz engleskog jezika kako bi mogle provoditi integrirani program engleskog jezika u vrtićkim odgojnim skupinama.

Projekt nam je uvelike pomogao u radu s djecom, a do kraja provedbe projekta u uslugu produljenog radnog vremena vrtića bilo je uključeno ukupno 219 djece.

Zahvaljujemo našem osnivaču Gradu Đurđevcu I Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji I socijalne politike I Europskom socijalnom fondu što su prepoznali potrebe našeg vrtića I naših polaznika te im kroz provedbu projekta omogućili još kvalitetniji I bolji rast I razvoj te poboljšali kvalitetu predškolskog školovanja.

Skip to content